top of page
NÄYTTELYjuliste.jpg

Näyttelyni Sulkavan kirkossa oli tykätty ja vierailijoita kävi aika paljon. Toki soraääniä mahtuu joukkoon ja niin sen kuuluu ollakin. Kaikkihan eivät edes pidä hevosista saati sitten että niitä viedään tauluina kirkkoon. Itse olen kiitollinen mahdollisuudesta tuoda taidettani Sulkavan kirkkoon. Tapasin vanhoja tuttuja, sain uusia ja huomasin, miten yhteisöllisyys tuntuu mukavalta! Yhteistyö sujui hyvin kaikkien osapuolten kanssa, oli hyviä keskusteluja tuttujen ja tuntemattomien kanssa ja myin kolme tauluani näyttelyn päätteeksi. Kaikki hevoset eivät siis palanneet kotitalliinsa.

Tervetuloa näyttelyyni Sulkavan kirkkoon!

Alla näet näyttelyssä olevat teokset. Klikkaamalla kuvaa pääset lukemaan teoksen nimen ja tarkemmat tiedot. Alempaa löydät lisää tietoa mm. näyttelyn teemasta ja vieraskirjan, johon voit jättää terveiset vaikka suosikkiteoksesi alle!

Sulkavan kirkko on auki TI-PE klo 11-17. Lisäksi näyttelyn näkee sunnuntaimessuissa klo  9-12 sekä muissa tapahtumissa. Seuraa tapahtumia Sulkavan kirkon sivuilta.

Sulkavan kirkko

Vilkaharjuntie 6

Parkkialueelle ajetaan Kirkkotien puolelta.

Sulkavan nykyinen puukirkko on rakennettu 201 vuotta sitten  ja viime vuoden aikana uudelleen maalattu. Taulut on ripustettu kirkkosaliin.

Tapahtuma on maksuton

bottom of page