top of page
Search
  • annevolmari

Madonna ja Lapsi
Viimeisin valmistunut työ pääsi omaan kotiinsa viime viikonloppuna.

Teos tulee Tulihtan (www.tulihta.fi) terapiatilaan Riihimäellä. Ihan parasta!


Terapiassa käsitellään usein kiintymyssuhteita ja eritoten juuri niitä varhaisia kiintymyssuhteita, joita vauvan ja häntä hoitavien läheisten (yleisimmin äiti ja isä) välille syntyy. Sieltä varhaisista vuosista kumpuavat aikuisuuteen mukana tulleet erilaiset selviytymismallit, joista moni näin aikuisena onkin harmia tuottava ja yksi tiedostamaton syy hakeutua terapiaan.


On mielenkiintoista kuulla, ja toivottavasti kuulen, mitä taulu katsojissaan herättää!


Kuvassa ovat todelliset tamma ja sen varsa. Tamma menehtyi tietämättäni kutakuinkin samaan aikaan, kun aloin taulua työstää.

Sain tilauksen jo tammikuussa 2022. Työstin aihetta paljon päässäni pitkin kevättä ja ihan toukokuun lopussa aloin hahmotella hevosia ja valita taustaa. Muutamaa viikkoa myöhemmin kuulin, että tamma oli menehtynyt juuri niihin aikoihin, kun työtäni aloittelin. Liekö ollut kyse kollektiivisesta tietoisuudesta, joka intuition kautta oli minut kohdannut…


Taulun pohjana on kultamaalilla (veteen ohennettuna) käsitelty vanerilevy. Eikä mikä tahansa vanerilevy! Levy on matkannut maailmalta jonkin sortin rakennusmateriaalia sisältävän rahtilavan suojalevynä. Se koostuu monenlaisista kerroksista ohutta puulevyä, sitä on paikattu, se ei ole suora, vaan kuprulla ja vääntynyt ja jostain reunasta musertunut rikki. Kuten eletty elämä. Siksi se on niin arvokas ja ainutlaatuinen.


Se, että olen jättänyt puun kuvioinnin näkyviin antaa mielikuvitukselle sijaa eikä vie huomiota pois itse kohteesta.


Madonna ja Lapsi

101 x 121,5 cm

Akryyli vanerille

Tilaustyö


Juuri nyt on hyvä hetki ottaa tilaustöitä vastaan, ota yhteyttä!

annevolmari

p. 0400772507

@ anne@annevolmari.fi
43 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page