top of page

Sytytän kynttilän ja saat jalkaasi lämpimät villasukat.

Ensimmäisellä kerralla otan perustietosi ylös, jatkossa en tee tapaamistemme aikana muistiinpanoja. Keskityn sinuun. Tietojasi ei tallenneta mihinkään sähköiseen järjestelmään.

Kuuntelen, peilaan kertomaasi, kyselen tarkentavia kysymyksiä...

Terapeuttinen työni pohjautuu vahvimmin psykodynaamiseen teoriaan, jossa pyritään ymmärtämään varhaisia kiintymyssuhteita. Myöskin tunnelukot eli skeemat, psykosynteesi ja häpeä ovat minulle omimpia tapoja katsoa ja jäsentää psykologista maailmaa.

 

Käytän työssäni myös tarpeen mukaan kuvaa, joka voi olla valokuvausta, kuvakortteja, asiakkaan omia valokuvia tai maalaamista. Kuva toimii hyvin silloin, kun tuntuu vaikealta puhua. Kuvien kautta myöskin päästään suoraan työskentelämään intuition ja alitajunnan kanssa.

 

Voin viedä sinut myöskin kävelylle metsään. Voimme avata siellä aisteja ja löytää läsnäolon tunnetta. Mieli virkistyy ja keho rentoutuu.

Tarkoitus on antaa sinulle turvallinen ilmapiiri käydä läpi vaikeita asioita ja niihin liittyviä tunteita. Terapiassa voit puhua, itkeä, nauraa, huutaa tai olla ihan hiljaa. Varaamasi aika on aikaa sinulle.

Tietojasi ei tallenneta tietojärjestelmiin. En ole Kelaterapeutti, joten tietojasi ei tallenneta myöskään Omakantaan.

Minulle tuttuja aihealueita.

bottom of page