top of page

MILLOIN TERAPIAAN

Kyse ei ole sairaudesta, jolla olisi tietyt oireet. Usein kuitenkin keho reagoi mieleen kivulla tai toimimalla huonosti. Saatat kokea esimerkiksi unettomuutta, päänsärkyä, yskää, huonovointisuutta, joiden takia toki on hyvä käydä lääkärissä, mutta usein syy voikin olla psyykkinen.

Terapia on toki tärkeää psyykkisesti sairaalle. Jokainen kuitenkin kohtaa jossain vaiheessa elämäänsä suurempia tai pienempiä haasteita ja niiden kautta voi olla hyvä pysähtyä hetkeksi oman itsensä äärelle. Käytämme autoa katsastuksessa ja huollossa vuosittain. Hampaistakin huolehditaan ja kehon toiminnoistakin viimeistään, kun jotain oireita tulee. Miksei siis yhtä hyvin voisi huolehtia mielen hyvinvoinnista? Joskus jo muutama kerta riittää.

ONKO TERAPIASTA HYÖTYÄ?

Riippuu tietysti siitä mitä terapialta odotat. Terapeuttinasi olen kuuntelijan roolissa ja peilaan sinulle kertomaasi. Kysymyksilläni tarkennan kuulemaani ja ehkä herätän sinut pohtimaan asiaa syvemmin tai toiselta kantilta. Terapiassa voit oppia tunnistamaan tunnetilojasi ja nähdä mistä huono olo saa alkunsa. Opit itsestäsi lisää. Itsetuntosi ja minäkuvasi voi vahvistua, olosi voi kohentua ja taakkasi keventyä.

bottom of page