top of page
halaus.jpeg

Ihminen tavattavissa terapeutti ITT®️ -koulutus on nelivuotinen koulutus, joka koostuu oman itsen läpikäynnistä kaksivuotisessa Kasvuryhmässä sekä kahden vuoden terapiaan keskittyvästä jatkokoulutuksesta, terapeuttikoulutuksesta, jossa perehdytään eri psykologian teorioihin ja suuntauksiin sekä opetellaan kohtaamaan toinen ihminen. Koulutus käynnistää väkisinkin oman kasvuprosessin. Se vie omien heikkouksien ja haavoittuvuuden äärelle. Koulutukseen kuuluu oma terapia koulutuksen ulkopuolella, vertaisryhmät, itsetuntemusryhmän järjestäminen sekä työharjoittelu.

Koulutus sisältää eri terapiasuuntauksia.

 

MITÄ TERAPIASSA TAPAHTUU?

Ensimmäisellä kerralla otan perustietosi ylös, jatkossa en tee tapaamistemme aikana muistiinpanoja. Keskityn sinuun. Tietojasi ei tallenneta Omakantaan, mutta Väestöliiton omaan rekisteriin kyllä.

Kuuntelen, peilaan kertomaasi, kyselen tarkentavia kysymyksiä...

Terapeuttinen työni pohjautuu vahvimmin psykodynaamiseen teoriaan, jossa pyritään ymmärtämään varhaisia kiintymyssuhteita. Myöskin tunnelukot eli skeemat, psykosynteesi ja häpeä ovat minulle omimpia tapoja katsoa ja jäsentää psykologista maailmaa.

Käytän työssäni myös tarpeen mukaan kuvaa, joka voi olla valokuvausta, kuvakortteja, asiakkaan omia valokuvia tai maalaamista. Kuva toimii hyvin silloin, kun tuntuu vaikealta puhua. Kuvien kautta myöskin päästään suoraan työskentelämään intuition ja alitajunnan kanssa.

Voin viedä sinut myöskin kävelylle metsään. Voimme avata siellä aisteja ja löytää läsnäolon tunnetta. Mieli virkistyy ja keho rentoutuu.

Tarkoitus on antaa sinulle turvallinen ilmapiiri käydä läpi vaikeita asioita ja niihin liittyviä tunteita. Terapiassa voit puhua, itkeä, nauraa, huutaa tai olla ihan hiljaa. Varaamasi aika on aikaa sinulle.

Väestöliitto edellyttää tietojen kirjaamisen heidän tietojärjestelmäänsä. En ole Kelaterapeutti, joten tietojasi ei tallenneta Omakantaan.

IHMINEN TAVATTAVISSA TERAPIA

on asiakkaan kohtaamista läsnäolosta käsin.

 

316168918_531504968897557_6457035266782696778_n.png

SIVUJEN PÄIVITYS ON TYÖN ALLA

bottom of page