top of page
Your paragraph text.png

Ulla Hukka ja Cardehumma. Olen viettänyt paljon aikaa Läyliäisissä Ullan ihanien hevosten kanssa. Hänelle tein ensimmäiset varsinaiset hevostyöt alkuun ihan kokeilumielessä nähdäkseni, että vieläkö osaan. Ulla on koko matkan ajan uskonut kykyihini ja hän on yksi suuri syy myös sille, että uskalsin hypätä taiteilijaksi! Kiitos tsempistä ja inspiraatiosta sekä hyvistä keskusteluista!

 

Kiitos myös Soul Team Henriika Maikku ja Esa Korhonen! Kävin vuoden 2019 aikana ainutlaatuisen SEAL -koulutuksen, vaativien vuorovaikutustaitojen koulutuksen, jossa opeteltiin mm tunnetilojen säätelyä ja vuorovaikutustaitoja hevosavusteisesti. Maalasin kaikki silloiset hevoset. Niistä jokainen opetti minulle oman tärkeän asiansa. Kyseiset taulut ovat yhtä lukuunottamatta näyttelyssä mukana. 

 

Lisäksi kiitos Ihminen tavattavissa -koulutusohjelmalle, jonka turvin sain löytää oman sisäisen ääneni ja rohkeutta toteuttaa itseäni.

Ja lopuksi, eikä suinkaan vähimpänä, kiitokset perheelleni ja läheisilleni tsempistä, rakkaudesta ja kärsivällisyydestä.

bottom of page